顧顧=] 發表於 2012-3-18 18:03:36

剪頭髮~~短頭髮~~~~~~哈哈,好唔慣丫;p

哈哈~記得6歲既時候,因為食香口膠唔小心癡到頭髮...所以要剪短
所以6歲後,我從未試過短頭髮xpppp~~

剪短髮~~~~好短好短好短~~~~~~~~~~~~~~
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/421029_3498004328005_1208530548_33574929_108573727_n.jpg

今日,因為之前貪玩玩直髮膏~~搞到頭髮無咁好,所以要剪短

剛剛媽咪爸b返到黎~~~第一句就話我:短頭髮,你個樣好惡!!!!~~
=3=~~~~~~~~~~我一d都唔惡囉,我覺得係成熟!!!~哈哈哈哈

坦白講,一下子真係有d難接受嫁~~~~~條頸好涼=0=......
感覺非常奇怪...一陣沖涼洗頭都要用少d~~~哈哈
不過點都好喇,可能而加既我~~~個樣成熟d呢xppp~~~~呵

萬歲爺 發表於 2012-3-18 19:07:27

我最鍾意長髪女孩:lol

barbieblythe 發表於 2012-3-18 19:28:18

短髮都不知幾好...洗頭都乾快D...:P

顧顧=] 發表於 2012-3-18 19:52:58

萬歲爺 發表於 2012-3-18 19:07 static/image/common/back.gif
我最鍾意長髪女孩

xppp~~~~我全家都係鐘意女仔長頭髮
而加爸媽叫我小丸子><

顧顧=] 發表於 2012-3-18 19:53:43

barbieblythe 發表於 2012-3-18 19:28 static/image/common/back.gif
短髮都不知幾好...洗頭都乾快D...

!!!!!哈哈~~~用都用少d~~~吹頭1,2分鐘就乾=____=

科妮 發表於 2012-3-18 22:02:53

都唔算好短者,我原本係長髮架

顧顧=] 發表於 2012-3-18 22:21:17

科妮 發表於 2012-3-18 22:02 static/image/common/back.gif
都唔算好短者,我原本係長髮架

哈哈~~~再短我喊嫁>/////<!!!

萬歲爺 發表於 2012-3-18 22:25:06

barbieblythe 發表於 2012-3-18 19:28 static/image/common/back.gif
短髮都不知幾好...洗頭都乾快D...

光頭咪仲好;P

萬歲爺 發表於 2012-3-18 22:54:23

很像;P

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSiR0KbnAr1y3H4_Rgfl-nWKcl_QtqSpf3xWmhAxtg-ocCZWVNNWqCsSJQM

科妮 發表於 2012-3-18 23:40:41

顧顧=] 發表於 2012-3-18 22:21 static/image/common/back.gif
哈哈~~~再短我喊嫁>/////

唔洗喊,剪完會長返架嗎
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 剪頭髮~~短頭髮~~~~~~哈哈,好唔慣丫;p